Participanti 2014

Participanti 2014
Participanti ROCAD 2014
Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Institutii Culturale                                                                            Ateliere de arta

Forumul Cultural Austriac                                       
David Sandu &                                  
 

 
Institutul Francez 

     
Institutul Cultural Roman            

 

 

Asociatie de Studenti Partenera

Asociatia Studentilor de la Mincu             Logo Asoc. Stud. Mincu            
   

                                       

 

Companii

Electromagnetica  ELECTROMAGNETICA  
     

Misiune 
Într-o perioadă în care atenția întregii lumi se îndreaptă către monitorizarea și eficientizarea consumurilor de energie, dorim să adăugăm valoare  afacerii clienților noștri devenind partenerul preferat atunci când se discută  despre iluminat prin tehnologii eficiente și moderne .

Viziune 
Implementarea de soluții noi la standard ridicat, bazate pe tehnologii de ultimă  generație,  prin  produse calitative la preț  competitiv.
Soluții de iluminat cu LED realizate de Electromagnetica
După ani de acumulare a experienţei în diferite domenii de activitate, am decis să ne reinventăm, folosind intr-un mod natural  și original: LUMINA. 

Am lucrat cu lumina în diverse proiecte, cu specialiștii noștri și utilajele noastre, folosind această experiență pentru a crea produse noi care să îndeplinească standardele cerute de beneficiarii  noștri în materie de eficiență și durabilitate în timp.
De-a lungul celor 80 de ani de activitate, oamenii au auzit de noi, câştigând  încrederea multor clienţi importanţi şi ne-au făcut să înţelegem că acum, când totul se schimbă, ne putem schimba și noi  păstrând în același timp ceea ce am fost de la început: CEI MAI BUNI în ceea ce facem. 

      RUUKKI 
   

Ruukki este specialist în oțel și construcții din oțel. Furnizăm clienților noștri soluții și produse metalice eficiente din punct de vedere energetic pentru o viață mai bună, pentru o mobilitate mai mare și pentru un mediu de lucru productiv. 

Oferim o gamă variată de produse și sisteme metalice pentru clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, precum și pentru construcții de drumuri și poduri, infrastructură feroviară și șantiere navale. Portofoliul nostru de produse include: structuri metalice, panouri termoizolante tip sandwich, produse și sisteme pentru placări fațade ventilate, profile autoportante din tablă cutată, casete structurale, hale metalice sau acoperișuri din țiglă metalică. De asemenea, oferim oțeluri rezistente la abraziune și la rupere pentru utilaje de ridicare, de manipulare și transport, pentru industria minieră, industria utilajelor agricole și industria auto.

Avem aproximativ 8,600 de angajați și o rețea extinsă de distribuitori și parteneri în peste 30 de țări, inclusiv Țările Nordice, Rusia, Europa sau în zone aflate în plină dezvoltare precum India, China sau America de Sud. Vânzările nete din anul 2013 au însumat 2,4 miliarde Euro. Compania este listată la bursa NASDAQ OMX Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS). www.ruukki.ro

 
EUTRON
   

Eutron Invest România furnizează, de peste 20 de ani, soluții inovative și adaptate nevoilor specifice companiilor din industria de retail, fie că acestea au un profil FMCG, DIY, Fashion sau Food. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat un portofoliu vast de soluții de amenajare și de optimizare a proceselor din zona de vânzare, precum și soluții de securitate, soluții de evaluare a traficului de clienți și soluții de evaluare a gradului de satisfacție a acestora. 

Serviciile noastre de consultață, proiectare și suport post implementare sprijină clienții noștri să obțină maximum de performanță.
Eutron oferă soluții de amenajare a zonelor de vânzare din magazine, incluzând sisteme de porți de acces automate sau mecanice, ghidaje, bariere de protecție, sisteme de partajare a spațiului, dar și mobilier de checkout personalizat și sisteme self-checkout.

Soluțiile Eutron de asigurare a securitatii interne si a protectiei antifurt includ sisteme de supraveghere video, control acces, detectie și alarmare în caz de intruziune, dar și sisteme de protecție electronică antifurt sau protecție cu fir a produselor electronice.
Eutron oferă servicii de analiză și optimizare a proceselor de vânzare, precum și servicii și soluții de evaluare a traficului de clienți, a comportamentului clienților în magazine și a evoluției în timp a gradului de satisfacție a clienților.   
   
Pentru mai multe detalii consultați site-ul nostru www.eutron.ro sau contactați-ne la: 
Tel: +4021 233 1345-48
Fax +4021 233 1349
E-mail: office@eutron.ro .   InterDesign 
   


Attaca Pereți Mobili distribuiți în exclusivitate prin Inter Design

Inter Design Construct Services este o companie cu capital 100% românesc, al cărui domeniu principal de activitate este consultanța și prestarea de servicii în domeniul amenajărilor interioare. 

Incepînd încă din anul 2007, compania noastră livrează servicii atât clienților din industria de retail: Cora, Auchan, Ikea, Kaufland, Lidl, cât și a celor focusați pe zona amenajărilor interioare a spațiilor de birouri și HO.RE.CA.
Începînd din anul 2008, Inter Design a devenit partener al companiei olandeze Attaca - producător de sisteme de pereți mobili - cu o experiență de peste 60 de ani în domeniu.

Sistemele de compartimentare cu pereți mobili aduc un plus de mobilitate, eficiență și frumusețe/ eleganță spațiilor în care sunt utilizate: săli de meeting, săli de conferință, de evenimente și festivități, spații comerciale, restaurante, complexuri sportive, unități medicale, instituții de învățământ.

Pereții mobili Attaca au fost livrați și instalați de compania noastră în cadrul unor proiecte deosebite precum: Aeroportul Băneasa; sediile Mobexpert, Avon, Metro, Schneider, Philip Morris, Royal Bank of Scotland, UTI, Ursus, Petrom, Genpact, GSP Constanța, Teamnet, Pepsi etc.

Odată ce ai ales să compartimentezi spațiul destinat pereților mobili Attaca, Inter Design îți oferă servicii complete: consiliere, măsuratori, ofertare, livrare, instalare, asistență post vânzare.
Attaca se diferențiază de celelalte sisteme de pereți mobili existente pe piață printr-o nelimitată gamă de finisaje, customizare pentru fiecare proiect în parte, fiabilitate sporită și un nivel de preț extrem de competitiv.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru www.inter-design.ro sau contactați-ne la: 
Tel/ Fax: +40(31) 429.00.15
E-mail: office@inter-design.ro