Participanti 2014

Participanti 2014
Participanti ROCAD 2014
Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Institutii Culturale                                                                            Ateliere de arta

Forumul Cultural Austriac                                       
David Sandu &                                  
 

 
Institutul Francez 

     
Institutul Cultural Roman            

 

 

Asociatie de Studenti Partenera

Asociatia Studentilor de la Mincu             Logo Asoc. Stud. Mincu            
   

                                       

 

Companii

Electromagnetica  ELECTROMAGNETICA  
     

Misiune 
Într-o perioadă în care atenția întregii lumi se îndreaptă către monitorizarea și eficientizarea consumurilor de energie, dorim să adăugăm valoare  afacerii clienților noștri devenind partenerul preferat atunci când se discută  despre iluminat prin tehnologii eficiente și moderne .

Viziune 
Implementarea de soluții noi la standard ridicat, bazate pe tehnologii de ultimă  generație,  prin  produse calitative la preț  competitiv.
Soluții de iluminat cu LED realizate de Electromagnetica
După ani de acumulare a experienţei în diferite domenii de activitate, am decis să ne reinventăm, folosind intr-un mod natural  și original: LUMINA. 

Am lucrat cu lumina în diverse proiecte, cu specialiștii noștri și utilajele noastre, folosind această experiență pentru a crea produse noi care să îndeplinească standardele cerute de beneficiarii  noștri în materie de eficiență și durabilitate în timp.
De-a lungul celor 80 de ani de activitate, oamenii au auzit de noi, câştigând  încrederea multor clienţi importanţi şi ne-au făcut să înţelegem că acum, când totul se schimbă, ne putem schimba și noi  păstrând în același timp ceea ce am fost de la început: CEI MAI BUNI în ceea ce facem. 

      RUUKKI 
   

Ruukki este specialist în oțel și construcții din oțel. Furnizăm clienților noștri soluții și produse metalice eficiente din punct de vedere energetic pentru o viață mai bună, pentru o mobilitate mai mare și pentru un mediu de lucru productiv. 

Oferim o gamă variată de produse și sisteme metalice pentru clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, precum și pentru construcții de drumuri și poduri, infrastructură feroviară și șantiere navale. Portofoliul nostru de produse include: structuri metalice, panouri termoizolante tip sandwich, produse și sisteme pentru placări fațade ventilate, profile autoportante din tablă cutată, casete structurale, hale metalice sau acoperișuri din țiglă metalică. De asemenea, oferim oțeluri rezistente la abraziune și la rupere pentru utilaje de ridicare, de manipulare și transport, pentru industria minieră, industria utilajelor agricole și industria auto.

Avem aproximativ 8,600 de angajați și o rețea extinsă de distribuitori și parteneri în peste 30 de țări, inclusiv Țările Nordice, Rusia, Europa sau în zone aflate în plină dezvoltare precum India, China sau America de Sud. Vânzările nete din anul 2013 au însumat 2,4 miliarde Euro. Compania este listată la bursa NASDAQ OMX Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS). www.ruukki.ro